incendiu bradu amenda

De joi seara, zeci de pompieri și de autospeciale de la ISU Argeș încearcă să stingă puternicul incendiu ce a izbucnit la un depozit de solvenți din comuna Bradu, pe o suprafață de nu mai puțin de 5.000 metri pătrați.

Alexandru Vâjan, comisarul-șef al Gărzii de Mediu Argeș, a precizat pentru FinanciarPress.ro că în această primăvară firma ce deține depozitul de solvenți de la Bradu a fost amendată cu nu mai puțin de 100.000 de lei pentru faptul că nu a respectat mai multe condiții impuse prin autorizația de mediu. În luna mai, Garda de Mediu Argeș a mai făcut un control, constatând că neregulile au fost remediate.

Acum, după acest teribil incendiu pe care pompierii încearcă să îl stingă de mai bine de 14 ore, a fost declanșată o nouă anchetă, polițiștii, procurorii și comisarii Gărzii de Mediu Argeș urmând a verifica toate circumstanțele producerii incendiului de la Bradu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.