muntenia

Reţeaua Regina Maria a anunțat miercuri 8 iunie că a cumpărat Muntenia Hospital din Piteşti, cel mai mare spital privat din Argeş, fondat şi administrat până în prezent de SIF Muntenia. Valoarea tranzacției depășește 6 milioane de euro.

 

”Reţeaua de sănătate Regina Maria îşi adaugă în portofoliu Muntenia Hospital din Piteşti, fondat şi administrat până în prezent de SIF Muntenia. Achiziţia, a cărei finalizare este condiţionată de aprobarea Consiliului Concurenţei, vine în completarea serviciilor medicale oferite în regiune, punând la dispoziţia pacienţilor un circuit medical integrat”, a anunţat compania într-un comunicat de presă.

 

Muntenia Hospital deține un bloc operator cu patru săli de operaţie, un centru de imagistică dotat cu RMN şi CT şi un laborator propriu de analize medicale, acreditat RENAR. Echipa este formată din aproape 75 de medici angajaţi şi colaboratori, care acoperă toate specialităţile medicale.

 

„Achiziţia Spitalului Muntenia închide cercul îngrijirii medicale pe care îl oferim pacienţilor şi abonaţilor noştri din Argeş, după aproape 10 ani de prezenţă în regiune. În tot acest timp, am crescut aici cu şi pentru partenerii noştri corporate, deservind în judeţ câteva zeci de mii de angajaţi ai unora dintre cele mai mari companii din România”, precizează Fady Chreih, CEO Regina Maria.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.