catuse2.jpgÎn ziua de 11 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Topoloveni.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie-mai a.c., bărbatul ar fi sustras, mai multe bunuri, în valoare totală de aproape 3.000 de lei, din magazine situate în centre comerciale de pe raza localității Bradu.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Topoloveni și cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele celui în cauză, din localitățile Topoloveni și Rătești, de unde au ridicat mai multe obiecte cu valoare probatorie.

În ziua de 11 mai a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.