tic-pitic.jpgVineri, 13 mai, cu ocazia organizării evenimentului Ziua Porților Deschise, Grădinița cu Program Prelingit "TIC-PITIC" Mioveni își va prezenta oferta educațională pentru anul școlar 2022 - 2023.
Părinții și preșcolari vor putea face un tur al grădiniţei pentru a observa condiţiile și servicii oferite şi vor putea obţine informații suplimentare despre activităţile oferite copiilor pe parcursul viitorului an şcolar.
Persoanele interesate pot participa la eveniment după cum urmează:
- în intervalul orar 12.00 - 13.30 pentru grupele cu program normal din blocul F9.
- în intervalul orar 15.30 - 17.00 pentru grupele cu program prelungit din incinta gradiniței.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.