gaze campulung

Elena Lasconi, primărița USR de la Câmpulung, dovedește constant alături de echipa sa implicare cu fapta pentru dezvoltarea comunității. Iar cel mai recent exemplu este proiectul depus la București pentru extinderea rețelei de gaze din oraș.

”Am depus proiectul de extindere rețea gaze pentru 44 de străzi din Câmpulung. Este vorba de o extindere de 32.407 metri în tot orașul. Valoarea proiectului se ridică la 17.866.802,96 lei”, spune Elena Lasconi.

Iată și care sunt cele 44 de străzi din Câmpulung ce vor fi branșate la rețeaua de gaze: Poligonului, Calea Măgurii, General Dragalina, Bucovinei, Colonel Săndescu, Fundătura Predoiu, Eroilor, Ștefan cel Mare, B.P. Hașdeu, Calea Pietroasă, 1 Decembrie 1918, Ion Creangă, Mircea cel Bătrân, Ion Țicăloiu, Gruiului, Richard, Giurculescu, Valea Româneștilor, Aleci, Rujoi, Chichirez, Târgoviștei, Democrației, Ion Slavici, Ulieru, Răuțescu, Oituz, Nicu Nicolau, Bucegi, Mărăcineanu, Drăcești, Coasta Grui, Băloaica, Valea Tiții, Giugești, Valea Ursului, Mărcuși, Fătulești, Boboc, Ocnei, Valea Unchiașului, Drumul Morii, Mircești, Frații Săndescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.