recensamant.jpgPână în data de 12.04.2022  au fost completate și transmise un număr de 102566 chestionare valide de recensământ în județul Argeș, anunță Direcția de Statistică Argeș. 

24.250 chestionare de recensământ valide au fost completate și transmise de locuitori ai municipiului Pitești.

Etapa de autorecenzare continuă până la data de 15 mai 2022.

Procedura de autorecenzare este extrem de simplă: se completează formularul de preînregistrare pe www.recensamantromania.ro și apoi chestionarul de recensământ primit pe email.

Sunt puncte de autorecenzare în fiecare localitate, unde recenzori pentru autorecenzare asistată pot oferi sprijin în completarea chestionarelor. Locația acestora poate fi aflată accesând site-ul www.recensamantromania.ro.

Avantajele autorecenzării:

- Completezi oricând, de oriunde sau din confortul casei tale

- Ușor de completat online

- Protecție și siguranță sanitară pentru tine și familia ta

- O zi liberă plătită, fie că lucrezi la stat sau la privat.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.