iluminat

Vineri 8 aprilie, după aproape un an de contestații și multe termene de judecată, Curtea de Apel Pitești a respins definitiv și irevocabil ultima plângere făcută de unul dintre participanții la licitația pentru schimbarea corpurilor de iluminat public la Câmpulung.

Drept urmare, la sfârșitul lunii noiembrie toate lămpile (3871 bucăți) de iluminat public din oraș vor fi schimbate cu lămpi cu tehnologie LED de către firma ce a câștigat licitația organizată anul trecut. ”Asta înseamă și o economie de 60 la sută pe an (aproape 2 milioane lei pe an), sistem de telegestiune, iluminat mai bun. Pe scurt, sistem inteligent de iluminat public”, precizează Elena Lasconi, primarul USR de la Câmpulung și cea care a făcut mari eforturi pentru acest proiect important.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.