mars_pentru_viata.jpg

Activitatea ”Marșul pentru Viață” organizată de ÎPS Calinic și Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului va avea loc sâmbătă, 26 martie, ora 14.00, în centrul Piteștiului. Participanții se vor întâlni în fața Teatrului Al. Davila din Pitești și vor parcurge pasajul pietonal din centrul orașului pe direcția Teatrul Al. Davila – Biserica Sfântul Gheorghe, unde va avea loc o slujbă de Te-Deum.

Scopul acestei manifestări este de a atrage atenția asupra necesității de conștientizare a pericolului moral și social pe care îl reprezintă avortul, care este un atentat asupra vieții: darul suprem al lui Dumnezeu.

La acest eveniment vor participa preoți, profesori, studenți, elevi și toți cei care vor să susțină acest demers de a construi o societate respectabilă, în care sunt promovate adevăratele valori cultural-religioase românești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.