lasconiPrimărița Elena Lasconi de la Câmpulung a semnat luni 21 martie contractul de un milion de euro pentru iluminat inteligent, astfel orașul Câmpulung se va alătura puținelor municipii care vor beneficia de un asemenea sistem.

 

,,După un an de contestații, piedici, am semnat astăzi contractul finanțat din fonduri europene pentru iluminat public. Ce înseamnă asta? Economie de 60% la energie (aproape 2 milioane de lei economie pe an); schimbarea a 3871 de lămpi vechi cu unele noi LED; sistem de telegestiune și telemanagement. Dacă totul merge bine, proiectul se va finaliza anul acesta! Mulțumesc echipei de specialiști din Primărie”, a declarat Elena Lasconi, primărița USR de la Câmpulung.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.