corona-ser.jpgÎntr-un interval de 24 de ore, pe teritoriul României, au fost înregistrate 36.269 de persoane pozitive cu virusul SARS-CoV-2, dintr-un total de 113.680 teste RT-PCR și antigen efectuate.

Gradul de pozitivare este de 31,9%.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 36.269 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 19.311 mai mult decât în ziua anterioară. 3.856 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Evoluția cazurilor noi pozitive din ultimele 7 zile o găsiți în graficul de mai jos.

content-image

 

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.