chef giannyDevenit celebru în toată România după ce în 2017 a câștigat sezonul 3 din ”Chefi la cuțite”, chef Gianny Bănuță este acum apreciat la nivel internațional. Din iulie 2021, Gianny Bănuță este bucătar-șef la un hotel de lux din Elveția. Concret, este vorba de hotelul boutique Himmelrich din orașul elvețian Kriens. Trebuie spus că în echipa sa lucrează mai mulți români. Gianny Bănuță a fost timp de mai bine de șase ani chef la Bistro 27 din Pitești, preparatele pregătite de acesta bucurându-se de mare succes. Acum, chef Gianny Bănuță îi impresionează pe elvețieni cu arta sa culinară.

 

Chef Gianny Banuță are 39 de ani și este absolvent al Liceului de Chimie din Pitești, precum și al Universității din Pitești, unde a urmat cursuri universitare de licență în Chimie, terminând facultatea de profil în 2004

 

Gianny Bănuță a gătit de-a lungul carierei sale pentru vedete precum Smiley, Antonia sau Pepe.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.