paduriGrație eforturilor Fundației Conservation Carpathia, de la începutul acestui an, încă 816 hectare de pădure din județul Argeș și-au găsit locul în Catalogul național al pădurilor virgine și cvasivirgine. Argeșul a depășit astfel 1.100 de hectare de pădure ce nu mai pot fi tăiate.

 

La finalul anului trecut, în Catalogul Pădurilor Virgine și Cvasivirgine – ediția a 12-a, era înscrisă la nivel național o suprafață totală de 70.069 ha, dintre care 8.579,8 ha păduri virgine și 61.489,2 ha păduri cvasivirgine.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.