covidDSP Argeș a făcut publice miercuri 5 ianuarie a.c. datele actualizate privind incidența cazurilor de infectări cu SARS-CoV-2 la nivelul celor 102 localități din județ. Iar vestea îmbucurătoare - și un record absolut de la începutul pandemiei- este că nu mai puțin de 51 de localități, adică jumătate din totalul localităților din Argeș, nu au mai avut vreun caz de COVID-19 în ultimele 14 zile. Este vorba de localitățile Băbana, Berevoești, Boteni, Boțești, Buzoești, Căldăraru, Cepari, Cetățeni, Ciofrângeni, Cocu, Corbi, Coșești, Cotmeana, Cuca, Dâmbovicioara, Davidești, Dobrești, Domnești, Drăganu, Dragoslavele, Hârsești, Leordeni, Lunca Corbului, Mioarele, Miroși, Mozăceni, Negrași, Nucșoara, Costești, Pietroșani, Poienarii de Argeș, Popești, Priboieni, Râca, Recea, Rociu, Rucăr, Sălătrucu, Săpata, Slobozia, Stoenești, Stolnici, Șuici, Teiu, Valea Danului, Valea Iașului, Valea Mare-Pravăț, Vedea, Vlădești și Vulturești. 

 

Doar comuna Godeni mai are o rată mare a infectărilor cu SARS-CoV-2, de 3,67 la mia de locuitori în ultimele 14 zile. Celelalte 50 de localități au rate ale infectărilor între 1,46 și 0,11 în ultimele două săptămâni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.