judecatoria pitestiDe la finalul săptămânii trecute, secția pentru cauze penale a Judecătoriei Pitești are cel mai tânăr președinte din istorie. Este vorba de Alina Marilena Oprea, care este judecător de doar cinci ani, de la începutul anului 2017. Consiliul Superior al Magistraturii a votat în unanumitate numirea judecătoarei Alina Marilena Oprea în funcția de președinte al Secției pentru cauze penale a Judecătoriei Pitești, pe o perioadă de trei ani, până în decembrie 2024. Anterior, judecătorul Alina Marilena Oprea fusese președinte cu delegație timp de mai bine de cinci luni, din luna iulie a.c.

 

Alina Marilena Oprea a promovat examenul de capacitate organizat de Institutul Naţional al Magistraturii toamna lui 2016, fiind numită judecător prin decret prezidențial semnat de către președintele Klaus Iohannis.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.