teatrul-davila.jpgConcert de Crăciun la Teatrul Alexandru Davila

În aceasta săptămână, pe 22, respectiv 23 decembrie, de la orele 19, artiștii Teatrului Alexandru Davila din Pitești vă așteaptă în sala mare la concertul de Crăciun. Vor fi două spectacole întrucât pandemia ne limitează la jumătate din capacitatea sălii.
Soliștii Cristina NEACȘU, Claudia ZAMFIR, Iulia PUPEZESCU, Marius BĂLAN, Cristian LINCAN, Robert CHELMUȘ și Radu PALANIȚĂ vor susține recitaluri cu cele mai cunoscute piese dedicate Sărbătorilor Crăciunului. Alături le va fi corpul de balet al Teatrului Alexandru Davila din Pitești, a cărui coregrafie a fost asigurată de Ramona TITOV și Andreea DRAGNEA, pe acordurile orchestrei condusă de dirijorul Lucian VLĂDESCU.
Scenografia este semnată de Cristina CIUCU, iar regia artistică de Bogdan CIOABĂ.
Timp de o oră și jumătate veți fi martori ai unui regal interpretativ specific lunii magice a cadourilor, cu cele mai frumoase colinde și cântece de sărbători.
Dacă anul trecut vă uram tuturor “Sărbători frumoase!” doar în lumea virtuală, în acest an ne putem revedea în sala noastră de spectacol și vă invităm să petrecem împreună momente deosebite. Repertoriul ales reunește atât colinde tradiționale românești, cât și cântece internaționale speciale de Crăciun: Linu-i lin, O ce veste minunată, Din ceruri ninge alb, Ave Maria, Feliz Navidad sunt doar câteva dintre binecunoscutele titluri.

 

Biletele sunt puse în vânzare online pe platforma MyStage https://www.mystage.ro/spectacole/concert-de-craciun-3047/ și la Agenția de bilete a teatrului.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.