vaccinare-mioveni.jpgDirecția de Sănătate Publică Argeș informează cetățenii care s-au vaccinat cu schema completă, începând cu date de 3 septembrie până pe 26 octombrie 2021, în cadrul Centrului de Vaccinare Racovița – Mioveni, că pot ridica tichetele de masă individuale, în valoare de 100 lei, oferite de Ministrul Sănătății.

Pentru a intra în posesia acestora, beneficiarii tichetelor trebuie să se prezinte la Centrul de Vaccinare Racovița cu actul de identitate și adeverința de vaccinare, în fiecare zi, înclusiv în weekend, în intervalul orar 08.00 – 16.00. 

Excepție vor face zilele de 24, 25, 26 și 31 decembrie 2021, respectiv 1 și 2 ianuare 2022, când programul de lucru la Centrul de Vaccinare Racovița – Mioveni va fi 08.00 – 14.00.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.