iluminatCa în fiecare an, de 1 decembrie, de Ziua Națională, la Mioveni s-a aprins iluminatul festiv de sărbători. Un eveniment plin de culoare și la propriu și la figurat ce a adunat în centrul orașului mii de oameni alături de oficialitățile din Mioveni, în frunte cu primarul Ion Georgescu. Traficul dinspre Pitești și Mioveni a fost efectiv blocat.

”Mă  bucur să văd că au venit atât de mulți oameni la acest eveniment deosebit, și anume aprinderea luminilor festive de sărbători. Este o perioadă delicată și cred că avem nevoie de asemenea evenimente și de asemenea momente de sărbătoare”, spune Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

 

 iluiminat georgescu

Iată ce a declarat și Nicolae Tudose, director Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni: ”Trebuie să le mulțumim angajaților care au muncit foarte mult la acest iluminat festiv de sărbători, pentru ca totul să iasă ca la carte. Oamenii au pus suflet în ce au făcut, se vede în ce au făcut în această seară și merită tot respectul nostru”. Iluminatul festiv de sărbători de la Mioveni a făcut și face an de an ca orașul să fie o atracție turistică deosebită. De altfel, în ultimii ani, luminile festive de sărbători de la Mioveni au fost mereu situate între cele mai frumoase din România. O dovadă concretă și superbă că la Mioveni grija pentru frumos este la ea acasă.

 

Iluminatul festiv de sărbători de la Mioveni a făcut și face an de an ca orașul să fie o atracție turistică deosebită. De altfel, în ultimii ani, luminile festive de sărbători de la Mioveni au fost mereu situate între cele mai frumoase din România. O dovadă concretă și superbă că la Mioveni grija pentru frumos este la ea acasă.

 

 

 

1-decembrie-tudose.jpg

trafic

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.