parcariJoi 25 noiembrie, cu ocazia prezentării bilanțului după primul an ca primar al Piteștiului, Cristian Gentea a făcut referire și la faptul că Piteștiul ocupă un foarte bun loc patru în topul orașelor cu cele mai multe locuri publice de parcare. Concret, este vorba de o analiză națională realizată în această toamnă de către compania Vegacomp Consulting.

 

Pe primul loc în ceea ce privește locurile publice de parcare din țara noastră se situează București, cu 244.342 locuri, urmat de Brașov (65.630), Iași (58.418) și Pitești (40.376). Trebuie spus că Piteștiul a depășit în acest top orașe importante precum Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Oradea și Târgu Mureș.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.