vidanjare_sedc.jpg
SEdC Mioveni prestează servicii de vidanjare a foselor septice și a bazinelor vidanjabile. Prețul serviciului este de 379,62 lei/oră, fără TVA, la care se adaugă costul deplasării utilajului - 15,20 lei/km, fără TVA, tarifarea făcându-se pentru minim o jumătate de oră.
„Punem la dispoziţie un utilaj modern destinat vidanjării şi spălării cu presiune înaltă, special proiectat pentru zonele urbane şi rurale. Aceste servicii se prestează pe bază de comandă și au la bază un contract de prestare a serviciului în baza căruia asigurăm preluarea apelor uzate de la punctele de lucru ale beneficiarului, în stația de epurare a orașului Mioveni.
Pentru detalii suplimentare sau pentru a efectua o comandă, ne puteți contacta la tel: 0348/445.885, tasta 5 – Serviciul Achiziții, sau prin email la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Cererea pentru încheierea contractului de vidanjare/preluare ape uzate, poate fi ridicată de la sediul nostru (GHIȘEU UNIC - parter) sau descărcată de aici: http://www.sedcmioveni.ro/.../Cerere_pentru_incheiere... #GhidulClientului #SEdC #Servicii”, transmit reprezentanții SEdC Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.