maraton vaccinareNu mai puţin de 5901 argeșeni au fost vaccinați în week-end-ul 13-14 noiembrie, iar 1235 dintre ei au fost vaccinaţi cu doza trei. Vaccinarea la centrul drive-through din Piteşti a avut impact. 632 de persoane au fost imunizate în două zile la locația din parcarea VIVO! Pitești.

 

În afară de Piteşti, maratonul de vaccinare din Argeș s-a desfășurat la Ștefănești și în șase comune, respectiv Valea Iașului, Uda, Teiu, Stâlpeni, Morărești, Valea Danului. În toate au fost trimise echipe mobile, iar serurile disponibile au fost Pfizer și Johnson&Johnson.

 

Mai trebuie spus că centrul de tip drive-through de la mallul din Piteşti a fost solicitat atât sâmbătă cât și duminică, până la miezul nopții.

 

Iar Prefectura Argeş pregăteşte un alt eveniment care va avea loc pentru prima dată în județ, unul menit să răspundă la întrebările celor care doresc să se informeze asupra vaccinării. Caravana vaccinării, organizată de mediul privat din România și dedicată educației despre sănătatea publică, în context pandemic. În zilele de 20 și 21 noiembrie, Caravana va fi prezentă în județul nostru.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.