vaccinare profesoriLa finalul săptămânii trecute a fost actualizată lista unităţilor de învăţământ din Argeş în funcţie de rata de vaccinare a cadrelor didactice. Dacă la raportarea precedentă, din 5 noiembrie, pe listă apăreau 226 unităţi de învăţământ (dintre care 162 au reluat pe 8 noiembrie cursurile cu prezenţă fizică), la raportarea din 12 noiembrie, pe listă apar 500 unităţi de învăţământ. Alina Manea, inspector şcolar general al IŞJ Argeş, a explicat pentru FinanciarPress.ro de unde provine această diferenţă: „În raportarea din 5 noiembrie au fost luate în calcul doar unităţile cu personalitate juridică. În raportarea din 12 noiembrie au fost luate în calcul şi structurile arondate la unităţile de învăţământ cu personalitate juridică, plus cluburile şi palatele copiilor din judeţ”.

Astfel, conform noii raportări, de luni 15 noiembrie vor face cursurile cu prezenţă fizică 455 de unităţi de învăţământ, în timp ce 45 de unităţi de învăţământ vor face în continuare cursurile online. Liceul Teologic "Elim" din Piteşti este în continuare codaşul judeţului la vaccinare, cu o rată de doar 10,53%.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.