adrian_ciocanea.jpg

Şef al secţiei de Terapie Intensivă de la Spitalul Orăşenesc Mioveni, medicul Adrian Ciocănea este de multe luni în prima linie a luptei împotriva pandemiei de SARS-CoV-2. Şi dacă destule spitale din România au mari probleme cu asigurarea medicamentelor, la secţia COVID-19 a Spitalului din Mioveni, acest lucru nu s-a întâmplat, fapt recunoscut şi apreciat şi de către doctorul Adrian Ciocănea.

„Nu am avut vreo problemă cu asigurarea medicamentelor şi materialelor medicale aici la Mioveni pe toată perioada pandemiei, ceea ce este un lucru foarte important. Am avut şi avem mereu medicamente şi tot ce ne trebuie pentru pacienţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2”, spune medicul Adrian Ciocănea. Iar aici o contribuţie esenţială au avut managerul Mircea Stoian şi Primăria Mioveni.

Doctorul Adrian Ciocănea a ţinut să sublinieze, într-o declaraţie oferită pentru FinanciarPress.ro, cât de important este sprijinul medicilor rezidenţi pentru secţia COVID-19 a Spitalului Orăşenesc Mioveni. Trebuie spus că de la finalul lunii septembrie, odată cu redeschiderea ATI-ului de la secţia COVID-19, mai mulţi medici rezidenţi din toată țara au venit la Mioveni. 

„Ne ajută extraordinar de mult medicii rezidenţi care au venit aici la Mioveni. Sunt extrem de implicaţi şi îşi fac treaba foarte bine. Medicii rezidenţi reprezintă pentru noi un ajutor esenţial în această periopadă dificilă a pandemiei”, precizează doctorul Adrian Ciocănea, unul dintre cei mai apreciaţi specialişti în terapie intensivă din ţara noastră.

 

 

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.