incidentaDSP Argeş a făcut publice miercuri 20 octombrie datele la zi privind incidenţa cazurilor de infectări cu SARS-CoV-2 în judeţ. Şi îngrijorător este faptul că nu mai puţin de 40 dintre cele 102 localităţi ale Argeşului au defalcat o incidenţă de peste 6 cazuri la mia de locuitori. Pe primele cinci locuri ca incidenţă sunt: Moşoaia (15,41), Morăreşti (13,61), Bascov (12,72), Ştefăneşti (12,07) şi Piteşti (11,22). Iată şi celelalte 35 de localităţi cu incidenţă mai mare de 6 la mie: Albeştii de Muscel (11,1), Băbana (11,09), Topoloveni (10,66), Bradu, Poienarii de Argeş, Ungheni, Budeasa, Merişani, Mioveni, Bălileşti, Teiu, Bughea de Sus, Costeşti, Ţiţeşti, Ciofrângeni, Lereşti, Răteşti, Miceşti, Albota, Câmpulung, Poienarii de Muscel, Băiculeşti, Mioarele, Drăganu, Dâmbovicioara, Stolnici, Căldăraru, Curtea de Argeş, Mărăcineni, Cocu, Cotmeana, Călineşti, Rucăr, Valea Iaşului şi Suseni.

 

La ora actuală, în judeţ nu mai este vreo localitate care să nu aibă cazuri de COVID-19. Cea mai mică incidenţă (0,75) o are comuna Nucşoara.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.