stroe_bradu.png

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe și viceprimarul Gheorghe Negoi, au premiat un cuplu din localitate care a sărbătorit nunta de diamant . Primarul a discutat cu aceștia și a dorit să știe dacă sunt mulțumiți de administrația locală, dar și despre cum au reușit să ajungă la 60 de ani de căsătorie.

Care ar fi secretul longevității în căsătorie? Iubirea, înțelegerea, sprijinul reciproc, respectul - sunt doar câteva dintre "ingredientele" unei căsnicii de durată.  Acțiunea a avut ca scop recunoașterea membrilor comunității care susțin valorile familiei și importanța stabilității în căsătorie, contribuind astfel, prin toată experiența lor de viață și de muncă, la dezvoltarea comunei Bradu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.