lucretiuÎn cel mult o lună, municipiul Piteşti va avea propria aplicaţie smart pentru telefon, o aplicaţie ce va fi disponibilă atât pentru telefoanele cu sistem Android, cât şi pentru cele cu sistem IOS. După cum spune Lucreţiu Tudor, administratorul public al municipiului Piteşti, „viitoarea aplicaţie va fi una foarte utilă şi pentru angajaţii Primăriei, care vor putea urmări mult mai rapid sesizările. Aplicaţia va simplifica managementul sesizărilor de la cetăţeni. Vor putea fi făcute sesizări pe diferite categorii. Aplicaţia va putea fi descărcată şi accesată de cetăţenii municipiului Piteşti în maximum o lună”.

 

Mai trebuie spus că pe viitoarea aplicaţie piteştenii vor putea vizualiza şi evenimentele şi noutăţile din oraş. O aplicaţie asemănătoare pe mobil, una foarte accesată, are de mai mulţi ani oraşul Mioveni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.