centru medicina chinezaÎncă un pas pentru înființarea la Mioveni a unui Centru de Diagnosticare și Tratament Complex de Medicină Tradițională Chineză, a fost făcut zilele acestea. „Cu sprijinul Ambasadei Republicii Populare Chineze la București și prin efortul partenerilor noștri din cadrul Spitalului de Medicină Tradițională al Municipiului Jinhua, Spitalul Orășenesc Mioveni a primit un lot de echipamente medicale și accesorii, destinate exclusiv dotării și funcționării unui cabinet specific tratării pacienților prin metoda medicinei tradiționale chinezești”, precizează primarul Ion Georgescu.

 

Având în vedere contextul epidemiologic actual, pentru moment acest proiect nu a fost încă implementat în cadrul spitalului din Mioveni, dar va deveni nu peste mult timp realitate. „Transmit sincerele mele mulțumiri  E.S. Doamna Jiang Yu - Ambasador Extraordinar și Plenipotentiar al R.P. Chineze în România pentru suportul acordat acestui proiect și sprijinul oferit orașului Mioveni, precum și tuturor partenerilor noștri implicați, precum dl. Jiang Sudong - consilier al departamentului pentru Știință și Tehnologie din cadrul ambasadei, sau domnului Jin Xiaozhong care a stabilit puntea de legătură între Mioveni și Jinhua”, mai spune primarul Ion Georgescu

 

Încă de acum doi ani, există semnat un Acord de Cooperare între Spitalul de Medicină Tradițională Chineză din Municipiul Jinhua – provincia Zhejiang, Spitalul Orășenesc Mioveni și administrația locală a orașului. În baza acestui document, urmează ca la Mioveni să se dezvolte un proiect de tratament, prevenire și îngrijire specifică medicinei tradiționale chineze.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.