Ion_Georgescu_mesaj.jpg

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu a transmis un mesaj cu ocazia începerii noului an școlar.

“Stimaţi profesori, dragi elevi,

Începutul anului școlar 2021 - 2022 îmi oferă prilejul de a adresa cele mai sincere gânduri, urări de bine, sănătate și putere de muncă tuturor copiilor care, la primele ore ale dimineții, vor trece pragul școlii, cu bucurie, speranță și emoție, în special celor mici, la început de drum, care vor descoperi alături de cadrele didactice tainele cărților și ale învățăturii.

O comunitate solidă este clădită pe respectul faţă de şcoală, motiv pentru care trebuie să ştiţi că trăim într-un oraş în care performanţa şcolară este respectată şi răsplătită.

Ca la fiecare început de an şcolar, toate unitățile noastre vă întâmpină cu sălile de curs pregătite, cu dascăli devotați și sufletele deschise, atât pentru elevii şi preşcolarii care ne calcă pentru prima dată pragul şcolii sau grădiniţei, dar în aceeaşi măsură şi pentru cei ce revin în bănci după vacanță.

Pentru “bobocii” din clasa pregătitoare, Consiliul Local a pregătit câte un pachet cu rechizitele necesare începerii școlii, în cadrul proiectului “Primul Ghiozdan”, pe care micuții îl va găsi pe bancă, alături de mesajul nostru de bun venit!

Îmi exprim speranţa că acest an şcolar va fi unul plin de rezultate remarcabile, pentru elevii din oraşul Mioveni. Sunt convins că învăţătorii şi profesorii noştri, sprijiniţi de autorităţile locale, vor depune toate eforturile pentru asigurarea condiţiilor necesare unui învăţământ la un nivel ridicat de pregătire.

Vă mulţumesc şi vă felicit dragi dascăli pentru dăruire, implicare, rezultatele obţinute şi valorile pe care le-aţi format de-a lungul timpului, vă doresc tuturor putere de muncă şi un an şcolar plin de reuşite.

Mult succes tuturor în noul an școlar!”

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.