gradinitamioveni.jpgAu fost suplimentate locurile la grădiniţele din Mioveni, anunţul fiind făcut de către primarul Ion Georgescu. Măsura a fost luată ca urmare a cererii din partea părinţilor, fiind găsite cele mai bune soluţii în acest sens. „Stimați părinți, cu toate că administrația locală a făcut o serie de efoturi pentru a mări, constant, numărul de locuri disponibile în grădinițele din oraș, prin lucrări de construcție, modernizare sau extindere, de la an la an numărul solicitărilor de înscriere este în continuă creștere, depășind limita impusă de Inspectoratul Școlar.

Analizând situația existentă la începutul acestui nou an școlar, în baza numărului ridicat de solicitări, cât și pentru a veni în sprijinul tuturor părinților și preșcolarilor înscriși, am luat decizia suplimentării locurilor în Grădinița Florile Soarelui și Grădinița Tic-Pitic. Din acest motiv, am redeschis spațiile de învățământ amenajate în apartamentele repartizate celor două grădinițe.

Cele două apartamente au fost igienizate, dezinfectate și pregătite pentru a reintra în circuitul educațional”, transmite primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.