berechetArgeşeanul Bogdan Berechet a câştigat în această săptămână concursul pentru şefia Poliţiei Capitalei, unde era împuternicit din ianuarie 2020. Comisarul-şef Bogdan Berechet  a obtinut nota 7,76 la concurs, contracandidatul său obţinând media 5,50.

 

Comisarul-şef Bogdan Berechet, are la doar 42 de ani o carieră impresionantă. Lucrează în Poliţie din 2002, a fost anterior comandant al IPJ Argeş şi IPJ Vâlcea, adjunct la IPJ Vâlcea, Şef Serviciu la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Argeş, director adjunct la Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane din cadrul M.A.I., ofiţer specialist la Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, I.G.P.R. - Brigada C.C.O. Piteşti şi ofiţer principal la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Argeş. Bogdan Berechet are la activ numeroase cursuri de specializare în ţară şi străinătate şi este doctorand la Şcoala Doctorală de Ordine şi Siguranţă Naţională - Academia de Poliţie A.I. Cuza Bucureşti în domeniul "Ordine şi Siguranţă Naţională".

 

În 2008, Bogdan Berechet a primit titlul de Poliţistul Anului împreună cu colegii de la BCCO Piteşti, la categoria Combaterea Criminalităţii Organizate, pentru profesionalismul cu care a instrumentat operaţiunea „Casa Iadului“. Reţeaua de infractori prinşi în acest dosar complex cu zeci de tinere traficate a numărat 20 de persoane. Toţi au fost condamnaţi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.