servicii edilitare georgescuServicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, cea mai mare societate de servicii publice din Mioveni, cu peste 400 de angajaţi, împlineşte joi 5 august 11 ani de activitate. Societatea condusă extrem de eficient de către managerul Nicolae Tudose a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 36 de milioane lei, iar pentru acest an îşi propune o creştere cu 11% şi să aloce şapte milioane lei pentru noi investiţii.

 

Principalele servicii oferite de către Servicii Edilitare Mioveni sunt: apă-canalizare, iluminat public, salubritate, administrarea domeniului public și privat al orașului Mioveni, ecarisaj și administrarea adăpostului de câini, activități de restaurante – catering, administrarea Bazei de Agrement BEMO și a Bazinului de Înot Didactic și de Agrement Mioveni, epurarea apelor uzate și menajere, administrarea bazelor sportive, precum Baza Sportivă Catillaz, administrarea zonei de picnic de la Făget, servicii de transport, staţie ITP, service auto. Societatea operează de asemenea tot ce ține de reparații și intervenții la drumurile publice din interiorul orașului și la mobilierul stradal.

 

În cei 11 ani de activitate, scopul principal al societăţii a fost reprezentat de prestarea serviciilor de calitate pentru comunitate şi dezvoltarea continuă într-o piaţă concurenţială. Astfel, s-au înregistrat transformări importante atât la nivelul societăţii, în ceea ce priveşte domeniul de activitate sau nivelul de profesionalizare al personalului, cât şi la nivelul oraşului din punct de vedere urbanistic şi utilitar.

 

„Din anul 2010 și până în prezent, S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a demonstrat cetățenilor orașului că este un partener de nădejde, responsabil și de încredere pentru comunitatea în care își desfășoară neîntrerupt activitatea, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7! Sunt sigur că roadele eforturilor echipei de angajaţi şi ale directorului Nicolae Tudose se vor reflecta în continuare, în viata cetățenilor comunității – principalii beneficiari ai serviciilor”, spune primarul Ion Georgescu

 

Mai trebuie spus că dezvoltarea oraşului Mioveni şi sprijinul nemijlocit al autorităţilor publice locale au reprezentat cadrul propice pentru extinderea paletei de servicii prestate de S.Ed.C. fapt care a dus la crearea unor noi locuri de muncă, valorificarea şi modernizarea serviciilor de utilitate publică, dezvoltarea și modernizarea utilajelor și a echipamentelor tehnice.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.