lps erasmus„El Mundo”, unul dintre cele mai importante ziare din Spania şi din Europa, scrie în ediţia sa de miercuri 9 iunie un amplu articol despre un proiect Erasmus+ la care participă foarte activ şi Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” Piteşti. Proiectul poartă numele „Oraşe sustenabile şi incluzive”, iar liceul din Piteşti este partener, alături de două  instituții școlare din Spania - Instituto de Educacion Secundaria Penyagolosa din Castellon (coordonator principal) şi Italia-Convitto Nationale Domenico Cirillo -Scuole Anesse din Bari.

În cadrul acestui proiect european a fost realizat un studiu ce arată că în şase ani în zona Castellon din Spania, unde este o mare comunitate de români au fost abandonate o mie de hectare cultivate.

În cadrul proiectului început în 2019, elevii din Piteşti, Castellon şi Bari se dedică mai multor studii de cercetare şi de integrare socială.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.