autobuzeDin primăvara anului viitor, la Piteşti vor circula 40 de autobuze electrice achiziţionate cu fonduri europene. Şi, după cum ne-a dezvăluit primarul Cristian Gentea, acestea vor fi în culorile FC Argeş

„Am văzut autobuze electrice alb-violet la Cluj. Iar când am discutat recent cu cei de la Solaris le-am solicitat ca şi viitoarele autobuze electrice ce vor veni la Piteşti anul viitor să fie tot alb-violet. Şi au acceptat. Drept urmare, autobuzele electrice vor fi în culorile FC Argeş, un simbol al Piteştiului”, ne-a declarat primarul Cristian Gentea.

Pe 17 mai, la Primăria Piteşti a fost semnat contractul de furnizare pentru 40 de autobuze electrice și stațiile de încărcare aferente proiectului „Achiziție de mijloace de transport public – autobuze electrice”, depus în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Valoarea contractului este de 100.408.000,00 lei fără T.V.A.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.