gaze fagetPrimarul Ion Georgescu de la Mioveni dovedeşte încă o dată că pune un accent deosebit pe investiţiile esenţiale pentru comunitate. Iar cea mai recentă veste bună pentru locuitorii din Mioveni a fost dată luni 24 mai: în cel mult doi ani cartierul Făget din Mioveni va fi racordat în întregime la reţeaua de gaze. După proiectul realizat cu succes în cartierul Clucereasa, iată aşadar că un alt cartier din Mioveni va fi contectat la reţeaua de gaze.

 

„Sunt sigur că în 2023 cartierul Făget va avea gaze naturale”, spune primarul Ion Georgescu. Valoarea proiectului pentru cartierul Făget este de 1,8 milioane euro, 90% din investiţie fiind suportată de către Consiliul Local Mioveni.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.