georgescuIon Georgescu, primarul oraşului Mioveni, a luat din nou atitudine faţă de faptul că oraşul pe care îl conduce nu primeşte în totalitate cotele defalcate din TVA, fapt ce afectează viitoarele proiecte şi investiţii. O problemă ce a început anul trecut şi care persistă şi în acest an. „Anul trecut, oraşului Mioveni i s-au luat mulţi bani. Şi în primele cinci luni acest an, aproape patru milioane de lei nu au mai ajuns la Mioveni. Rog Guvernul actual să asigure cotele defalcate. Este jenant ca oraşul Mioveni să aibă aceste probleme, având în vedere că oraşul Mioveni asigură 4,6% din PIB şi 20% din exporturile României. Oraşul Mioveni este inexistent în documentele celor de la guvernare. Cred că suntem singura localitate din Argeş ce nu primeşte în totalitate cotele defalcate din TVA. Cum să realizez ce mi-am propus dacă nu am sursa de finanţare?”, a declarat primarul Ion Georgescu luni 24 mai la conferinţa de presă a PSD Argeş.

Primarul de la Mioveni cere ca măcar să se reducă procentul de alocare a cotelor TVA către comunităţile locale dacă guvernanţii nu sunt în stare să asigure acel procent de 63%.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.