Ion_Georgescu_Mesaj.jpg

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj cu ocazia zilei de 9 mai - Ziua Europei, Ziua Independenței de Stat a României și Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial:

Pentru poporul român, ziua de 9 Mai are o tripla semnificatie. Pe de o parte celebrăm Ziua Europei Unite, pe de altă parte sărbătorim Ziua Independenței, independență câștigată cu jertfă de sânge a Armatei Române pe campurile de bătalie la 9 mai 1877 și, nu în ultimul rând, marcăm Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Această importantă zi marchează cele două repere fundamentale pentru noi: construirea unui stat român puternic și integrarea în Uniunea Europeană.

E ziua când ne înclinăm frunţile şi rostim o rugăciune pentru înaintașii noștri  care ne-au lăsat moștenire o țară independentă!

La mulți ani, români! La mulți ani, Europa!”

mesaj_primar.jpg

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.