zimbriPatru noi zimbri au poposit la finele săptămânii trecute în Argeş în cele două zone de reintroducere de la Pecineagu și Lerești. Cei patru zimbri au fost aduşi din Germania. Aceștia vor sta în săptămânile următoare în zona de carantină urmând să se alăture celorlalți zimbri în țarcul de aclimatizare de unde vor fi eliberați în vara aceasta.

Pe toată perioada aceasta, rangerii Fundaţiei Conservation Carpathia îi monitorizează în permanență pentru a se asigura că schimbarea le va prii, iar Munții Făgăraș vor deveni curând o casă și pentru ei.

În momentul de față, Munții Făgăraș găzduiesc 24 de zimbri  liberi și în zonele de carantină și aclimatizare.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.