centrul_de_vaccinare_mioveni.jpg
Conform datelor înregistrate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, în perioada 18 ianuarie -25 aprilie, la Centrul de Vaccinare din Mioveni au fost imunizate 10.715 persoane.
Din totalul persoanelor vaccinate la Mioveni, 7.660 s-au imunizat cu vaccin Pfizer, 2.715 cu AstraZeneca și 340 cu Moderna.
În prezent Centrul de Vaccinare împotriva COVID-19 din Mioveni funcționează cu patru fluxuri de imunizare concomitent.
Pentru facilitarea accesului la vaccinare a unui număr cât mai mare de persoane, la Centrul din Racovița - Mioveni vaccinarea cu Vaxzevria (AstraZeneca) se poate face prin prezentarea directă, fără programare pe platformă și alte proceduri.
Vaccinarea cu Pfizer se face DOAR CU PROGRAMARE, utilizând oricare dintre următoarele modalități:
-prin medicii de familie - cea mai recomandată metodă;
-prin call center-ul DSP Argeș la nr. de telefon 021.414.44.48;
-individual, prin intermediul platformei online https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login;
Informații suplimentare puteți obține accesând următorul link: https://www.covidarges.ro/vaccinare/ .

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.