Ceremonie-ISU.jpg

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a organizat astăzi un ceremonial militar în format restrâns prilejuit de trecerea în rezervă a unor cadre militare din cadrul instituției și avansarea în grad înainte de termen a unor ofițeri și subofițeri.

„Astăzi, premergător Zilei Protecției Civile în România, la sediul 2 al ISU Argeș,  au fost citite ordinele de trecere în rezervă a următoarelor cadre:

- locotenent-colonel Bărbulescu Cristian;

- plutonier adjutant şef Negulescu Sorinel;

- plutonier adjutant şef Voinea Dumitru;

- plutonier adjutant Popescu Viorel;

- plutonier adjutant Popescu Ciprian;

- plutonier adjutant şef Bădița Gabriel;

- plutonier adjutant şef Isac Toma;

- plutonicr adjutant șef Nicolescu Daniel;

- plutonier adjutant Marc Dragoş Sorin;

- plutonier adjutant şef Stancu Marian;

- plutonier adjutant şef Badea Marian;

iar pentru rezultate deosebite au fost înaintați în gradul militar următor înainte de termen după cum urmează:

- de la gradul de maior la locotenent colonel, domnii Mihai Paul și Tănase Ionuț;

- de la gradul de plutonier adjutant la plutonier adjutant șef, domnii Grozea Ion, Molea Viorel și Popescu George;

- de la gradul de plutonier major la plutonier adjutant domnii Dilică Cornel și Răuță Claudiu.

Totodată, a fost prezentat și noul nostru coleg, domnul căpitan Lungu Ciprian, venit de la ISU Vâlcea, căruia îi urăm mult succes în activitate și îl asigurăm de întregul nostru sprijin.

Este imposibil să fii pompier fără să-ți iubești semenii, pentru că asta te face să dai tot în misiuni, indiferent de starea pe care o aveai înainte ca alarma să sune.

Sacrificiul, dorința de a fi mai buni și datoria față de cetățeni și țară pe care o poartă în suflete au făcut din aceștia pompieri profesioniști în domeniile de activitate.

Știm că pentru cei trecuți în rezervă este greu să lase în urmă zilele de serviciu în cadrul colectivului ISU Argeș și că nu este ușor să facă brusc o schimbare în viață, dar îi asigurăm că vom fi mereu aici pentru sprijin la nevoie sau măcar cu un gând bun și o încurajare.

De asemenea, îi felicităm pe cei care astăzi au fost înaintați în gradul militar următor înainte de termen și le dorim să mențină îndeplinirea activităților la aceeași calitate superioară.”, se arată într-un comunicat al instituției.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.