Ctlina-Dumitracu.jpg

 

 

Consilierul local PNL Cătălina Dumitrașcu, inspector general adjunct al ISJ Argeș, s-a prezentat astăzi la Centrul De Donare și Transfuzie Sanguină Pitești, pentru a dona plasmă, dat fiind că destul de recent a fost diagnosticată cu Covid 19. Totodată, Cătălina Dumitrașcu îi îndeamnă pe toți cei care pot face acest lucru să-i urmeze exemplul.

„Pandemia cu Covid 19 ne-a schimbat viețile. Dar asta nu înseamnă că nu stă în puterea  noastră să luptăm și să schimbăm, acolo unde se poate, lucrurile.

Această postare este despre ce putem face noi:

-         Ai fost diagnosticat cu Covid 19? Mergi și donează plasmă! E aproape o obligație în timpurile pe care le trăim.

-         Ai prieteni sau cunoștințe care au pierdut lupta cu virusul? E o motivație în plus să te gândești să schimbi lucrurile în bine!

Din fericire,  în Argeș, oamenii au înțeles importanța acestei donări; programări sunt făcute până pe 20 ianuarie, iar personalul medical nu trimite pe nimeni înapoi. Profesionalismul și amabilitatea se simt de cum pășești, iar procedura se desfășoară în condiții de siguranță, nefiind una complicată.

Vă invit să cugetați și să acționați!

#Donează plasmă!

#Salvează vieți!”, a scris Cătălina Dumitrașcu pe pagina sa de socializare.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro