mioveniDumitru Chirleşan, rectorul Universităţii din Piteşti, a lansat pe contul său de Facebook un apel-rugăminte către studenţii de la Asistenţă Medicală Generală (anii 3 sau 4), să se ofere voluntari pentru a lucra la Spitalul COVID-19 de la Mioveni. Cei care se vor oferi ca voluntari trebuie să ştie că vor fi remuneraţi pentru munca lor cu o indemnizaţie de 2.500 lei pe lună, cazare şi masă, plus o indemnizaţie suplimentară de 20 lei zilnic dacă studenţii sunt repartizaţi la unităţi medicale din alte localităţi decât cele în care studiază sau locuiesc.

Cei interesaţi pot suna la telefoanele 0726224349, 0348453260 sau scrie la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.