Lunca.jpg

 

Începând de azi, 09.12.2020, Servicul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești împreună cu Societatea Salpitflor Green SA vor desfășura, în Parcul Lunca Argeșului, o amplă acțiune de eliminare a arborilor aflați în declin biologic sau care prezintă o stare fitosanitară precară și pot afecta siguranța persoanelor, se aratăîntr-un comunicat al municipalității.

În Parcul Lunca Argeșului există peste 1500 de arbori, dintre care mulți sunt aplecați, uscați și prezintă un mare pericol de prăbușire și accidentare a vizitatorilor.

Direcția Silvică Argeș a emis Autorizația de Exploatare nr. 168995/23.11.2020, în urma căreia au fost marcați 80 de arbori în volum total de 139 mc.

Masa lemnoasă rezultată va fi folosită de către Grădina Zoologică Pitești pentru realizarea confortului termic al animalelor pe timp de iarnă.

În primăvara anului 2021, se va organiza o campanie de plantare de arbori, inclusiv în locațiile de unde aceștia au fost eliminați.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.