iluminatÎn fiecare an, în luna decembrie, datorită atmosferei feerice create de iluminatul festiv de sărbători, Mioveniul devine un mare punct de atracţie pentru argeşeni şi pentru numeroşi vizitatori din ţară.

Luminițele de Crăciun din Mioveni s-au aprins, marți 1 decembrie,  mai devreme decât anul trecut. Iar atmosfera te duce cu gândul la basmele lui Hans Christian Andersen. Zeci de mii de luminiţe multicolore aranjate cu mult gust îţi creează o senzaţie de beatitudine instantanee. O dovadă că la Mioveni primarul Ion Georgescu şi echipa sa se preocupă ca oraşul să fie frumos şi la propriu şi la figurat. Şi, la fel ca şi în anii trecuţi, iluminatul public de sărbători de la Mioveni este unul dintre cele mai spectaculoase din România.

 O feerie fără sfârşit

 iluminat 4

 

Şi, parafrazându-l pe Arghezi, care spunea că „Niciodată toamna nu fu mai frumoasă”, putem spune că la Mioveni niciodată iarna nu a fost mai frumoasă, graţie unui iluminatului festiv ce parcă îţi dă senzaţia unei feerii neîntrerupte.

Sutele de cetățeni care s-au aflat în zonă la aprinderea luminiţelor de Crăciun nu au ratat momentul și și-au făcut fotografii lângă frumosul  și impunătorul brad.

Autoritățile locale fac un apel către cei care vor vizita centrul civic în următoarea perioadă să respecte normele de siguranță sanitară, să poarte mască, să păstreze distanța minimă față de celelalte persoane și să evite zonele aglomerate.

4 iluminat

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.