mioveni 1 decembrieZeci de oficiali, în frunte cu prefectul Emanuel Soare şi Ion Mînzînă, i-au fost alături primarului Ion Georgescu la ceremonia specială organizată la Mioveni de 1 Decembrie. O ceremonie desfăşurată pentru prima oară cu un număr restrâns de persoane din cauza restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19.

 

„Este o zi specială, o zi în care nu trebuie să ne uităm eroii, ca şi pe cei care mai sunt în viaţă. Este o zi deosebită pentru România. Ziua Naţională ne cere să fim mai buni, mai uniţi, atât în fapte, cât şi în gândire. La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! La mulţi ani, Mioveni!”, a declarat primarul Ion Georgescu.

 

Evenimentul de la Mioveni s-a încheiat cu depuneri de coroane din partea autorităţilor locale şi judeţene.

1 decembrie mioveni 011

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.