csmConsiliul Superior al Magistraturii a anunţat în această săptămână rezultatul verificării îndeplinirii de către candidaţii judecători a condiţiilor legale de participare la concursul de promovare efectivă în funcţii de execuţie, concurs ce va începe în a doua jumătate a lunii noiembrie.

Trei dintre cei şapte judecători din Argeş înscrişi la concurs au fost respinşi. Este vorba de Nicolae Savu de la Judecătoria Curtea de Argeş, Roxana Stan de la Tribunalul Specializat Argeş şi Elvira Zgreabăn de la Judecătoria Câmpulung.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.