Ion_Georgescu_mesaj.jpg
Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, le transmite un mesaj sărbătoriţilor zilei şi cetăţenilor oraşului cu ocazia Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel.
“Cu prilejul sărbătorii Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, doresc să le adresez tuturor celor care îşi serbează ziua onomastică gândurile mele bune, sănătate şi fericire alături de cei dragi.
29 iunie are o importanţă deosebită pentru comunitatea noastră, fiind Hramul Catedralei  din Mioveni şi Ziua Oraşului.
Acum este momentul să ne sărbătorim orașul în siguranța oferită de căminul fiecăruia și să ne gândim la lucrurile frumoase ce ni le oferă  Mioveniul, la evenimentele care ne-au făcut inima să tresare de bucurie, la ceea ce ne dorim să facem după ce vom trece cu bine peste această perioadă dificilă pentru toți.
Urez locuitorilor oraşului multă sănătate, realizări şi prosperitate.
La mulți ani, Mioveni!", transmite primarul Ion Georgescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.