aronManager al Spitalului din Câmpulung Muscel de aproape o lună, medicul Andrei Aron a scris joi seara o postare pe Facebook ce a devenit în scurt timp virală. O postare în care apreciatul medic, care a dovedit că poate fi şi un manager eficient, a făcut referire şi la şicanele politice murdare privind posturile de manageri de spitale din judeţ.

Iată ce a scris medicul Andrei Aron: „Vreau să fac câteva precizări legate de ultimele evenimente din această săptămână. În primul rând vreau să clarific câteva aspecte, fiindcă văd că sunt multe comentarii și multe atacuri de toate felurile... Multe "strategii" și cumva pe alocuri mă simt și puțin folosit și nici măcar de oamenii care ar avea poate dreptul să facă asta... În primul rând vreau să-i mulțumesc d-lui prefect Emanuel Soare, pe care l-am cunoscut în urmă cu o lună de zile. Am acceptat această onorabilă propunere de la un om care nu mă cunoscuse niciodată în viața dânsului și care și-a asumat un risc enorm cu un necunoscut. Acest lucru m-a determinat și mai mult să dau tot ce pot, să fac lucrurile așa cum cred eu că ar fi bine. Este un lucru foarte important în acest moment să spun aceste lucruri, pentru că dânsul și echipa dânsului mi-au acceptat condiția să nu politizeze acest moment și să fie un lucru real, așa cum este. Asta nu înseamnă că au dreptul alții să se folosească de acest moment, pt că așa cum am avut această condiție pentru dl. prefect, așa o am pentru oricine altcineva.

Vineri 22 mai probabil urmez eu la "judecată" și vreau să specific că indiferent de decizia de vineri eu am fost pus în această funcție de ministrul sănătății, dl. Nelu Tătaru, la recomandarea d-lui prefect Emanuel Soare și lucrul acesta trebuie să-l țineți minte indiferent de ceea ce se decide mâine. Până la momentul actual, dacă eu sunt o alegere bună pentru acest post, dânșii sunt cei care și-au asumat asta, nimeni altcineva. În altă ordine de idei vreau să asigur că poziția mea ca om rămâne aceeași indiferent de decizia de mâine, voi rămâne la fel de vertical ca și până acum, iar atât timp cât voi fi lăsat să conduc așa cum cred eu, voi face acest lucru...altfel nu! Să fim sănătoși!”

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.