primaria-mioveni-sedinta-online.jpg

Așa cum v-am informat, încă din luna aprilie, Mioveniul s-a aliniat orașelor care au recurs la procedura desfășurării ședinței de Consiliu Local în sistem online, pentru a proteja participanții la ședință, din cauza situației actuale.

Astăzi, de la ora 16.00, va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local Mioveni, ce se va desfășura prin intermediul unei platforme online de videoconferință.

Vor fi discutate, printre altele:

- aprobarea  reducerii cuantumului chiriilor și redevențelor, datorate de către locatarii și concesionarii persoane fizice și juridice care au închiriat și concesionat bunuri care fac parte din  patrimoniul public și privat  al Unității administrativ – teritoriale  a orașului Mioveni pentru perioada  01.06.2020 - 31.12.2020.

-aprobarea investiţiei - extindere conductă  de distribuţie  gaze naturale pe strada Dumitrașcu Brătianu, oraş Mioveni,  judeţul Argeş;

- aprobarea  protocolului de colaborare-cadru între Unitatea Administrativ Teritorială a orașului Mioveni prin  Direcția de Asistență Socială Mioveni,  Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu” și Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.

- acordarea unor ajutoare de urgență pentru două persoane cu probleme medicale grave etc.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro