gentea.jpgCristian Gentea, președinte PSD Pitești și director al RATEN Pitești, spune că este nemulțumit de faptul că Guvernul nu acordă importanța cuvenită sectorului nuclear, din Argeș. Gentea spune că bugetul RATEN va fi cu 40% mai mic în 2019, fiind al treilea an de scădere accentuată. În același timp, RATEN (care cuprinde Institutul de Cercetări Nucleare de la Mioveni) are deja un buget de subzistență. 

"Știți ce pățesc eu la RATEN, cu scădere de 40% a bugetului? Este greșeala noastră, că îi aducem pe cei de la București să îi plimbăm pe aici, ne facem preș. Eu le-am spus pe ale mele, vizavi de ICN, domnului Dragnea și n-am rezolvat nimic. Am ajuns la capătul răbdării, nu pot să mă milogesc. Eu nu-i vreau răul domnului Valeca, dar aș lua parlamentarii după mine și i-aș spune lui Dragnea că dacă nu face nimic, nu-i mai votăm", a spus Gentea, nemulțumit de relația pe care o are președintele PSD Argeș, Șerban Valeca cu cei din conducerea centrală.

Culmea, senatorul Valeca provine tot din domeniul cercetării nucleare, în care a lucrat o viață, dar acesta nu reușește să-și impună punctul de vedere în fața Guvernului.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.