elena-lasconiusrrrrr.jpgVotul intern pentru alegerea noului preşedinte USR s-a închiat miercuri, la ora 12.00, după ce membrii partidului au avut la dispoziție două zile pentru a-și exprima preferințele.

Surse din partid au declarat că s-au înregistrat 11.333 de voturi, ceea ce înseamnă o prezență de aproximativ 45% la scrutinul intern pentru alegerea viitorului lider.

În partid se estimează că cel mai probabil alegerile interne au fost câștigate de Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, funcţie în care a fost realeasă în 2024.

„Aripa Drulă - Moșteanu - Ghinea a boicotat alegerile interne”, mai spun sursele citate, acesta fiind unul dintre motivele prezenței scăzute la alegerile interne.

La precedentele alegeri din USR, fostul lider Cătălin Drulă a fost ales președinte al partidului, din primul tur, cu 12.967 voturi (71,3%). Prezența la vot a fost de 77,2%.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.