Ion_minzina_01.jpg

Bucurie mare la Hârsești a fost duminică, 23 iunie, când comuna a împlinit 400 de ani de la prima atestare documentară! Localnicii au îmbrăcat haine de sărbătoare și s-au strâns să celebreze atât Rusaliile, cât și Sărbătoarea Călușului, obicei străbun.

ion_minzina_02.jpgIon Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost alături de primarul Ionel Moloiu și de locuitorii din Hârsești în această zi specială în care călușarii din Hârsești, vestiți datorită măiestriei lor, au oferit un regal artistic împreună cu călușari și ansambluri folclorice din alte zone ale Argeșului, dar și din Olt.

ion_minzina_03.jpg“Îl felicit pe primarul Ionel Moloiu pentru rezultatele obținute. Am venit astăzi la Hârsești împreună și cu alți primari campioni sau nou aleși pe care, de asemenea, îi felicit. Astăzi este un moment de bucurie pentru noi toți: 400 de ani de atestare documentară, Rusaliile, Festivalul Călușului. Toate aceste lucruri se pot face cu mult respect și dragoste pentru tradiții și pentru oameni. Pentru ca România să aibă viitor, trebuie să ne întoarcem la un românism autentic, clădind în același timp o țară cu condiții cât mai bune pentru copiii noștri!”, a declarat Ion Mînzînă.

ion_minzina_04.jpgion_minzina_05.jpg

Din echipa #PSD condusă de Ion Mînzînă au făcut parte senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputații Pavelescu Nicolae și Nicolae Georgescu, administratorul public al județului, Cristian Puiu, viceprimarul orașului Mioveni Ciprian Țurlea, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, primarii Sevastian Pupăză-Roșu (Stolnici), Laurențiu Micu (Săpata), Gheorghe Drăgan (Lunca Corbului), Mihai Georgescu (Călinești), viceprimarul Ion Dulduruc (primar ales al comunei Buzoești), viceprimarul Valerică Spirea (primar ales al comunei Poiana Lacului), consilieri județeni și consilieri locali.

ion_minzina_06.jpg

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.